17 Ağustos 2010 Salı

GS'de kritik 2 gün

Misimovic, G.Saray yönetimine haber göndererek 2 gün içinde tercihini açıklayacağını söyledi
Schalke ile Atletico Madrid’in de teklif yaptığı
Misimovic, G.Saray yönetimine haber göndererek 2 gün içinde tercihini açıklayacağını söyledi.

G.SARAY’DA transfer listesinin ilk sırasında yer alan Wolfsburg’lu Zvjezdan Misimovic sarı-kırmızılıların teklifini henüz ‘evet’ demedi. Boşnak futbolcunun menajeri Fali Ramadani, Almanya’da Adnan Sezgin ile görüşürken, Misimovic gelişmelerle ilgili olarak “Şu anda bana gelen bilgilere göre somut bir gelişmenin yaşandığını söyleyemem. Ancak genel olarak olumlu yönde ilerlediğini biliyorum” açıklamasını yaptı.

ANCAK bu olumlu ifadelere rağmen yıldız futbolcu sarı-kırmızılılardan karar vermek için 2 gün süre istedi. Schalke ve Atletico Madrid de bu oyuncuyla ciddi olarak ilgilenirken Misimovic de konuyla ilgili olarak “G.Saray’dan süre istedim çünkü başke yerlerden gelen teklifler de var. Bu süre içinde değerlendirmede bulunup tercihimi yapacağım.

‘RIJKAARD’LA ÇALIŞIRIM’

HAGI ile kıyaslanmak bana çok büyük onur verir. İstanbul’a iki kez geldim. Biri Wolfsburg’la Beşiktaş’la oynadığımız maç içindi diğeri ise Bosna Milli Takımı’yla. İstanbul yaşayabileceğim bir şehir, Frank Rijkaard da çalışabileceğim bir teknik direktör. Almanya’da oynayan Halil ve Hamit Altıntop, Nuri Şahin ile Türkiye’den de Emre, Arda, Servet’i tanıyorum” diye konuştu.

TRANSFER YOK, EKSİK ÇOK

TRANSFER yapılmaması nedeniyle gergin olan ve bu durumdan duyduğu rahatsızlığı kendisine uygulanan sansüre rağmen her platformda dile getiren Rijkaard diğer bir sıkıntısı ise eldeki oyunlardan faydalanamamak. Yeni transfer Pino dahil Elano, Sabri ve Aydın’ın sakatlıkları devam ederken takımı bu sezon katılan Serdar Özkan’ın da gripten henüz kurtulamamış olması Karpaty Lviv maçı öncesi Rijkaard’ı düşündürüyor.

Elano ve Neill idmana ÇIKMADI

G.SARAY, UEFA Avrupa Ligi play-off turunda Karpaty Lviv’le yapacağı maçın hazırlıklarını sürdürdü. 1.5 saat süren idmanda futbolcular, dayanıklılık üzerine çalışmalar yaptıklar. Antrenmana, sindirim sisteminden rahatsızlığı bulunan Lucas Neill, tedavileri devam eden Sabri Sarıoğlu ve Elano Blumer dışında bütün oyuncular katıldı.

RIjkaard, Baros’a sarıldı

SİVASSPOR’A yenilerek lige kötü bir başlangıç yapan G.Saray’da sistemi tartışılmaya başlanan teknik direktör Rijkaard kurtuluşu Baros’ta buldu. Kampta sakatlanan ve henüz arkadaşlarının gerisinde bulunan Çek yıldızın yokluğunda Mehmet Batdal’a tam olarak güvenmeyen Rijkaard’ın, Lviv maçında kadroda değişiklik yapması bekleniyor.

Hollandalı hocanın gol bölgesindeki sıkıntıyı bir an önce gidermek için risk alıp Baros’u ilk 11’de oynatacağı öğrenildi. Rijkaard, Çek golcü ile Sivas dönüşü yaptığı görüşmede, fizik olarak durumunu sorduğu ve perşembe günü 90 dakika sahada tutacağını söylediği öğrenildi.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder