31 Ağustos 2010 Salı

KONTROLDEN GEÇTİLER!.

Galatasaray'ın transferde anlaşmaya vardığı ve bugün sabaha karşı İstanbul'a getirdiği Wolfsburg'un Boşnak kökenli oyuncusu Zvejdan Misimovic ile Liverpool'un Arjantinli oyuncusu Emiliano Insua, sağlık kontrolünden geçirildi.
Misimovic ve Insua, Medical Park Bahçelievler Hastanesi'ne getirilerek, burada bir dizi muayene ve teste tabi tutulurken, futbolcuların test sonuçlarıyla ilgili herhangi bir açıklama yapılmadı.

Sağlık kontrolleri sırasında basın mensuplarının görüntü almasına izin verilmezken, İstanbul'a gelişlerinin ardından 10 saati aşkın bir süre geçmesine rağmen Misimovic ve Insua ile ilgili sarı-kırmızılı kulüpten henüz hiçbir resmi açıklama da yapılmadı.

Misimovic imza için geldi


Transferinde son günlerinde hareketli saatler yaşan takımımız, Misimovic ve Insua'yı İstanbul'a getirdi.
Transferin sessiz isimlerinden olan Galatasaray, yeni sezon için anlaştığı orta saha oyuncusu Misimoviç ile sol bek Insua'yı sabaha karşı İstanbul'a getirdi.

Galatasarayımız'ın, birer saat arayla İstanbul'a getirdiği Wolfsburg'dan transfer edilen Boşnak oyuncu Zvejdan Misimoviç ile Liverpool'dan kadroya katılan Arjantinli oyuncu Emiliano Insua'nın bugün sözleşme imzalaması bekleniyor.

30 Ağustos 2010 Pazartesi

Galatasaray'dan önce Misimovic açıkladı

Uzun süredir Galatasaray'ın transfer gündeminde olan Zvjezdan Misimovic, sarı-kırmızılı taraftarlara müjdeli haberi verdi.
Galatasaray'dan önce Misimovic açıkladı
Galatasaray'ın kadrosuna katmak için uzun süredir uğraş verdiği Zvjezdan Misimovic, Boşnak basınına önemli açıklamalarda bulundu.

Kariyerine Türkiye'de devam edeceğini belirten Misimovic, "28 yaşındayım. Kariyerimin büyük bir bölümünü Bundesliga'da geçirdim. Yeni bir şey denemek istiyorum. Galatasaray gerçekten büyük bir kulüp. Sarı-kırmızılı takımda büyük başarılar kazanacağımı düşünüyorum" dedi.
Yıldız futbolcu, "Galatasaray gerçekten çok sabırlı davrandı. Beni çok istediler, bana saygı gösterdiler ve beni beklediler. İki kulüp anlaştığı için çok mutluyum. Galatasaray'a tarih yazmaya gidiyorum. Galatasaray çok köklü bir kulüp ve çok iyi bir taraftara sahipler. Bu da orayı seçmemin en önemli nedenlerinden biri" diyerek sözlerini tamamladı.
Ayrıca Nezavisne Novine'de yer alan haberde, iki kulübün her konuda anlaştığı ve Misimovic'in 4 yıl boyunca Galatasaray'da forma giyeceği yer aldı.

27 Ağustos 2010 Cuma

MİSİMOVİC BİTMEK ÜZERE!

Galatasaray'ın, Zvjezdan Misimovic transferini resmen bitirmek üzere olduğu öğrenildi.


Sarı-kırmızılı yönetimin, Bundesliga ekiplerinden Schalke 04 ile anlaşamayan Boşnak yıldızla her konuda el sıkıştığı ve imzanın artık an meselesi olduğu bildirildi. Uzun süredir Almanya'da bulunan Sportif Direktör Adnan Sezgin'in müjdeli haberi dün Başkan Adnan Polat'a verdiği ve transferin önünde hiçbir engel bulunmadığını belirttiği ifade edildi. Wolfsburg'dan kesin olarak ayrılma kararı alan Misimovic'in 1-2 gün içinde resmi imzayı atacağı vurgulandı.


Wolfsburg'un, Juventus'la dün uzun pazarlıklar sonunda Brezilyalı yıldız Diego için 15 milyon euro bonservis bedeli karşılığında anlaşması, Galatasaray'ın Misimovic transferinin önünü açtı. Alman kulübünün menajeri Dieter Hoeness, Diego konusunda Juventus'la imza aşamasına geldiklerini resmen açıkladı. Bilindiği gibi Misimovic, Diego'nun alınması halinde Wolfsburg'dan ayrılacağını ifade etmişti

19 Ağustos 2010 Perşembe

Ne dersiniz yakışmazmı ?

Misimoviç Galatasaray’da

Cim-Bom, Boşnak futbolcu ile yıllığı 2, kulübü Wolfsburg’la da 9 milyon euro’ya anlaştı. Formalar bile hazır. Bugün, ödeme planındaki pürüzlerin giderilmesinden sonra transferin duyurulması bekleniyor


Misimoviç’te mutlu son... Galatasaray, Wolfsburg ile 9 milyon euro’ya anlaşmaya varırken tek sorun ödeme planı. Cim-Bom ilk ödemesi 3 ay sonra olmak üzere 3 taksit teklif ederken, Almanlar 4.5 milyon euro’yu peşin kalanı 6 ay sonra istiyor. Görüşmeleri yürüten Sportif AŞ Genel Müdürü Adnan Sezgin’in, 3 taksitli ödeme planını kabul ettirmesi halinde, Misimoviç ile birlikte bugün Karpaty maçını izlemek için İstanbul’a gelebileceği belirtildi. Boşnak yıldızın formalarının bile hazırlandığı, GS TV’nin de kliplerini dönmek üzere olduğu öğrenildi.
Öte yandan Rijkaard’ın ısrarla istediği Marsilyalı ön libero Cheyrou için de harekete geçildi. Aslan futbolcu ile 2.5 milyon euroya el sıkışırken, kulübüne 4 milyon euro teklif etti.

18 Ağustos 2010 Çarşamba

Büyük kapışma



Galatasarayı'ın istediği Wolfsburg'un Bosnalı futbolcusu Zvjezdan Misimovic'e, Schalke 04'ün teknik direktörü Felix Magath'ın da talip olduğu öğrenildi. 

Alman Bild gazetesinde, ''Magath, Misimovic ile ilgili milyonluk savaşı kazanacak mı?'' başlığı ile yer alan haberde, Galatasaray Teknik Direktörü Frank Rijkaard'ın Magath'a rakip olduğu ve Boşnak oyuncuyu istediği belirtildi. Misimoviç için transfer bedelinin 8 ila 10 milyon euro arasında olacağı ve bu miktarı hem Schalke 04 hem de Galatasaray'ın karşılayabileceği ifade edilen haberde, oyuncuya verilecek ücret konusunda iki kulübün büyük rekabet içine girdiği kaydedildi. Magath'ın Pazar günü Aalen kentindeki Ramada otelinde Misimovic'in danışmanı Fali Ramadani ile buluştuğu, yarın da Magath ve Ramadani'nin biraraya geleceği belirtilen haberde, Galatasaray'ın da bir teklif sunduğu ifade edildi. Wolfsburg'un, Juventus'ta oynayan Diego'yu transfer etmesi durumunda Misimovic'in gitmesine izin verilebileceği kaydedildi.
Wolfsburg'un Diego ile 4 yıllığına anlaştığı, ancak Diego için 17 milyon euro transfer ücreti teklif eden Wolfsburg ile 19 milyon euro isteyen Juventus arasındaki pazarlığın sürdüğü belirtildi.

17 Ağustos 2010 Salı




Kendi yaptığım bir video umarım beğenirsiniz ..

GS'de kritik 2 gün

Misimovic, G.Saray yönetimine haber göndererek 2 gün içinde tercihini açıklayacağını söyledi
Schalke ile Atletico Madrid’in de teklif yaptığı
Misimovic, G.Saray yönetimine haber göndererek 2 gün içinde tercihini açıklayacağını söyledi.

G.SARAY’DA transfer listesinin ilk sırasında yer alan Wolfsburg’lu Zvjezdan Misimovic sarı-kırmızılıların teklifini henüz ‘evet’ demedi. Boşnak futbolcunun menajeri Fali Ramadani, Almanya’da Adnan Sezgin ile görüşürken, Misimovic gelişmelerle ilgili olarak “Şu anda bana gelen bilgilere göre somut bir gelişmenin yaşandığını söyleyemem. Ancak genel olarak olumlu yönde ilerlediğini biliyorum” açıklamasını yaptı.

ANCAK bu olumlu ifadelere rağmen yıldız futbolcu sarı-kırmızılılardan karar vermek için 2 gün süre istedi. Schalke ve Atletico Madrid de bu oyuncuyla ciddi olarak ilgilenirken Misimovic de konuyla ilgili olarak “G.Saray’dan süre istedim çünkü başke yerlerden gelen teklifler de var. Bu süre içinde değerlendirmede bulunup tercihimi yapacağım.

‘RIJKAARD’LA ÇALIŞIRIM’

HAGI ile kıyaslanmak bana çok büyük onur verir. İstanbul’a iki kez geldim. Biri Wolfsburg’la Beşiktaş’la oynadığımız maç içindi diğeri ise Bosna Milli Takımı’yla. İstanbul yaşayabileceğim bir şehir, Frank Rijkaard da çalışabileceğim bir teknik direktör. Almanya’da oynayan Halil ve Hamit Altıntop, Nuri Şahin ile Türkiye’den de Emre, Arda, Servet’i tanıyorum” diye konuştu.

TRANSFER YOK, EKSİK ÇOK

TRANSFER yapılmaması nedeniyle gergin olan ve bu durumdan duyduğu rahatsızlığı kendisine uygulanan sansüre rağmen her platformda dile getiren Rijkaard diğer bir sıkıntısı ise eldeki oyunlardan faydalanamamak. Yeni transfer Pino dahil Elano, Sabri ve Aydın’ın sakatlıkları devam ederken takımı bu sezon katılan Serdar Özkan’ın da gripten henüz kurtulamamış olması Karpaty Lviv maçı öncesi Rijkaard’ı düşündürüyor.

Elano ve Neill idmana ÇIKMADI

G.SARAY, UEFA Avrupa Ligi play-off turunda Karpaty Lviv’le yapacağı maçın hazırlıklarını sürdürdü. 1.5 saat süren idmanda futbolcular, dayanıklılık üzerine çalışmalar yaptıklar. Antrenmana, sindirim sisteminden rahatsızlığı bulunan Lucas Neill, tedavileri devam eden Sabri Sarıoğlu ve Elano Blumer dışında bütün oyuncular katıldı.

RIjkaard, Baros’a sarıldı

SİVASSPOR’A yenilerek lige kötü bir başlangıç yapan G.Saray’da sistemi tartışılmaya başlanan teknik direktör Rijkaard kurtuluşu Baros’ta buldu. Kampta sakatlanan ve henüz arkadaşlarının gerisinde bulunan Çek yıldızın yokluğunda Mehmet Batdal’a tam olarak güvenmeyen Rijkaard’ın, Lviv maçında kadroda değişiklik yapması bekleniyor.

Hollandalı hocanın gol bölgesindeki sıkıntıyı bir an önce gidermek için risk alıp Baros’u ilk 11’de oynatacağı öğrenildi. Rijkaard, Çek golcü ile Sivas dönüşü yaptığı görüşmede, fizik olarak durumunu sorduğu ve perşembe günü 90 dakika sahada tutacağını söylediği öğrenildi.

Misimoviç Galatasaray'ı sakata mı getirecek?

Şampiyonlukta iddiası olan bütün kulüpler transfer planlarını büyük ölçüde tamamlayıp, lige galibiyetle başlarken, yenisezonun en sıkıntılı kulübü tartışmasızGalatasaray. Galatasaray rakiplerinin tersine hem lige kötü başladı hem de beklenen transferler bir türlü gerçekleştirilememiş durumda.
Sarı-kırmızılıların transferde son gözdesi ise Wolsburg'un Bosnalı yıldızı Misimoviç olduğu malum. Bu transferi gerçekleştirip, taraftarının beklentisini karşılamayı hedefleyen başkan Adnan Polat'ı, belki de acı bir sürprüz daha bekliyor. Misimovic'in sakat olduğu yolundaki iddialar her geçen gün güçlenerek yayılıyor. Sarı kırmızılı camiaya yakın bazı spor adamları Misimovic'in kasığından ciddi sakatlığı olduğu ve kulübü Wolsburg'un bu yüzden yıldız oyuncusunu gözden çıkardığı iddiasını ortaya attılar. Aynı kişiler, 4 ay önce Rus kulübü Rubin Kazan'ın Misimovic'e talip olduğu ve bonservisi için kulübüne 15 milyon euro önerdiği ancak Wolsburg'un bu astronomik rakamı kabul etmediği bilgisini veriyor. Bu iddiaların asıl sonucu ise şu; "Wolsburg 4 ay önce 15 milyon euroya vermediği oyuncuyu ne oldu da, 7-8 milyon euroya G.Saray'a versin?"
İşte bu iddialı iddialar doğruysa G.Saray'ı önemli bir sıkıntı bekleyor demek. Hatırlanacağı gibi 3 yıl önce büyük beklentiler ile transfer edilen Tobias Linderoth'un, G.Saray'da kaldığı 2,5 yılda sakatlığı yüzünden sadece 15 maç oynayabilmesi ve yeni transfer Pablo Pino'nun daha ilk resmi maçında sakatlanarak 6 hafta sahalardan uzak kalması, son yıllarda sakatlıklardan çok canı yanı G.Saray'ı bir kez daha acı bir sürprizle karşı karşıya bırakacak mı şüphesini artırıyor.
Sonuçta bu iddialar ne kadar tartışılır olursa olsun, Wolsburg'un son maçında sadece 65 dakika oynayabilen Misimovic'in çok ayrıntılı ve dikkatli bir sağlık kontrolünden geçirilmesi zorunlu gözüküyor.
Transferde son durum
Alman ekibi, Galatasaray’ın her konuda anlaştığı Misimovic’in transferine, ancak Juventuslu Diego’nun alınması halinde izin vereceğini bildirdi
Sportif Direktör Adnan Sezgin önceki gün transferini gerçekleştirmek için gittiği Zvjezdan Misimovic ve menajeri Fali Ramadani ile dün Berlin’de masaya oturdu.
28 yaşındaki Bosnalı orta saha oyuncusunun bu toplantıda Galatasaray’da oynama isteğini yinelediği ve kulübünün ikna edilmesini beklediği ifade edildi. Daha önce takımdan ayrılmak için rest çeken Misimovic’in bonservisinde sorun çıkaran Wolfsburg‘un Galatasaray’ın kararlı tutumu ve 8 milyon euroluk cazip teklifi karşısında geri adım attığı ancak bu kez de Juventuslu Diego’nun transferini şart koştuğu belirlendi.
Bu arada Misimovic’in menajeri Ramadani de, oyuncusunun Almanya dışında futbol oynama hedefinde olduğunu ve Galatasaray gibi büyük bir takıma gitmeyi istediğini söyledi. Ramadani, Wolfsburg’un Juventuslu Diego ile anlaşması durumunda bu oyuncuyu satacağına da dile getirdi.

16 Ağustos 2010 Pazartesi

Misimovic geliyor!

Misimovic geliyor!

“Kesin anlaştık diyemem. Menajerim Adnan Sezgin ile görüşüyor. Bazı pürüzler var. Ama ben kariyerimi düşünerek G.Saray’la anlaşmak isterim.”


G.Saray’ın ligin ilk maçında Sivas’a yenilmesinin ardından hem camianın hem de taraftarların tepkisinden çekinen yönetim ağırdan aldığı transfer çalışmalarını hızlandırırken, Misimovic’ten gelen haberler sarı-kırmızılıların yüzünü güldürdü. Sivas‘taki hüsranın ardından sportif direktör Adnan Sezgin apar topar Almanya’ya çıkarma yaparken, Boşnak yıldızın transferini bir an önce bitirebilmek için hem kulübü Wolfsburg hem de Lincoln’ün de menajeri olan Roger Wietmann ile görüşmelere başladı.

Bundesliga ekibi Misimovic’in bonservisi için kapıyı 9 milyon Euro’dan açtı. G.Saray ise rakamı 7 milyon Euro’ya indirmeye çalışıyor. Sezgin, Alman temsilcisiyle kıran kırana bir pazarlık yaparken, oyuncu cephesinde ise olumlu gelişmeler yaşanıyor. Wolfsburg dün akşam Almanya Kupası’nda Preussen Munster ile karşılaşırken, Boşnak yıldız maçtan yaklaşık 3 saat önce transfer görüşmeleriyle ilgili olarak VATAN’a çarpıcı açıklamalar yaptı.

"HEDEFLER AYNI"
Telefonla görüştüğümüz Misimovic, G.Saray’la görüştüklerini doğrularken şu açıklamayı yaptı: “Şu anda G.Saray ile kesin bir anlaşmaya vardım diyemem. Bazı pürüzlerimiz var. Ancak ben prensipte şu andaki kariyerimi göze alarak anlaşmaya varmak isterim. Görüşmelerin net olarak hangi aşamada olduğunu bilmiyorum. Bu menajerimin işi. O şu anda Adnan Sezgin ile konuşuyor.

Türk futbolu ve özellikle G.Saray’ın geçmişini biliyorum. G.Saray çok köklü bir kulüp ve hedefleri her zaman en üst seviyede. Başarıyı sadece en üst basamak olarak görüyorlar. Bu anlayış benim bireysel hedeflerimle de uyuşuyor. Profesyonel kariyerime bakacak olursak şu anda benim bu seviye ve mantalitedeki bir kulüpte oynamam gerekiyor.”

SEZGİN'LE BULUŞMA
Menajerinin ardından Misimovic de Adnan Sezgin ile bugün Berlin’de bir araya gelecek ve pürüzleri gidermeye çalışacak.

Almanya'da doğmasına rağmen Bosna Milli Takımı’nı seçen Misimovic, 4 yıl B takımında mücadele ettiği B.Münih’ten 2004-05 sezonun başında bedavaya Bochum’a transfer oldu. 3 sezonda 92 maça çıkıp 21 gol atan Boşnak futbolcu 2007-08’de yine bonservisi elinde Nürnberg’e gitti. 28 maçta 10 gol atan Misimovic buradan 4 milyon Euro’ya Wolfsburg’un yolunu tuttu. 33 maçta 7 gole karşın 20 asistle sezonu tamamlayan Misimovic şampiyonlukta önemli bir rol üstlendi. Geçen yıl ise 31 maçta 10 gol, 15 asistlik katkıda bulundu.

LEDESMA JUVE'Yİ TERCİH ETTİ
G.Saray'ın Misimovic’in alternatifi olarak düşündüğü Lazio’lu Cristian Ledesma, İtalya’dan ayrılmıyor. Ne Arjantinli oyuncu ilk tercih olarak G.Saray’ı düşünüyordu ne de sarı-kırmızılılar önceliği Ledesma’ya veriyordu. Yönetimin gündeme almasına rağmen somut olarak hiçbir girişimde bulunmadığı oyuncu da tercihini Juventus’tan yana kullandı.

İtalyan spor gazetesi Tuttosport da Ledesma’nın Torino ekibine transfer olacağını iddia ederken, Dzeko’ya karşılık Diego’nun da G.Saray’a transferi an meselesi olan Misimovic’in kulübü Wolfsburg’a gönderileceği ifade edildi.

"10 NUMARA" MISIMOVIC
Misimovic’i 10 numara olarak oynatacak olan G.Saray orta sahaya bir transfer daha yapacak. Boşnak futbolcunun aksine alınacak bu futbolcu defansif orta saha olacak. Yönetim ayrıca santrfora da takviye yapacak. Bu bölge için en güçlü aday ise Roma‘lı Julio Baptista’nın transferi de Misimovic’in ardından bitirilecek.

Misimovic kimi istiyor?

Günlerdir medyada Galatasaray'a geleceği yönünde haberler çıkan Wolfsburg'un Boşnak oyun kurucusu Misimovic'ten sarı kırmızılı ekibi üzecek açıklama geldi..

2010-2011 futbol sezonuna Sivasspor'dan aldığı şok mağlubiyetle başlayan Galatasaray'a Almanya'dan kötü haber geldi.

Uzun süredir orta sahaya transfer yapmak istediklerini belirten Galatasaray yönetimi ilk önce Lazio'nun Arjantinli futbolcusu Ledesma ve Juventus'un Brezilyalı oyuncusu Diego ile ilgilenmiş ancak sonuç alamamıştı. Bunun üzerine rotasını Almanya'ya çeviren Galatasaray yönetimi Wolfsburg'un Boşnak oyun kurucusu Misimovic'e kanca attı. Spor basınında bu transferin bittiği yönünde haberler çıkarken Almanya'nın en güvenilir yayın organı olan Kicker'e konuşan Misimovic, Şampiyonlar Ligi'nde mücadele eden bir takımda forma giymek istediğini belirterek, "Şuana kadar Schalke 04 haricinde bir takımdan teklif almadım. Bunun haricinde çıkan haberler tamamıyla hayal ürünü. Eğer takımımdan ayrılırsam Şampiyonlar Ligi sahnesinde yer alan bir takıma gitmek isterim" dedi.

Bununla birlikte Misimovic transferini görüşmek üzere Wolfsburg Teknik Direktörü Steve McClaren'ın Wolfsburg Başkanı Francisco ile Perşembe günü bir toplantı yapacağı bildirildi.

Misimovic Hagi olur!

“Misimovic Galatasaray’ın yeni Hagi’si olur.” Bu söz; Galatasaray Başkanı Adnan Polat’a ait.


Sarı-kırmızılıların transfer etmek için yoğun uğraş sarf ettiği ve Sportif Direktör Adnan Sezgin’in de son noktayı koymak için dün Almanya’ya gittiği Zvjezdan Misimovic için Galatasarayartık saatleri saymaya başladı.
Sarı-kırmızılı kulübün Bosnalı yıldıza neden yöneldiği de ortaya çıktı. Özellikle transferde ağır kaldığı ve yıldız transferi yapmadığı için eleştirilen Cim-Bom’da, taraftarı heyecanlandıracak isim olarak Başkan Adnan Polat ve kurmayları ilk olarak Roma’nın Brezilyalı’sı Julio Baptista’nın işini bitirmişti. Brezilyalı oyuncu, sarı-kırmızılı takımın teklifini kabul ederken, kendisini isteyen Olympiakos’a olumsuz yanıt vermişti. Ancak Başkan Adnan Polat’ın bu transferle ilgili tereddütleri vardı ve Milliyet Brezilyalı’nın işinin beklemeye alındığını duyurmuştu.
5 milyon euro önerdiler
Bu sırada Wolfsburg’un Bosnalı yıldızı Misimovic’in ismi gündeme geldi. Polat, Baptista’nın cepte görüldüğü bir sırada Misimovic’in transferinin bitirilmesi talimatını verdi. 28 yaşındaki orta saha oyuncusuyla seneliği 2 milyon eurodan 4 senelik anlaşma sağlayan Cim-Bom, Wolfsburg’un 12 milyon euroluk talebine karşılık dün Alman ekibine 5 milyon euro önerdi. Bu transferi bitirmeye kararlı olan Adnan Sezgin’in, Misimovic’le ilgili pürüzleri çözmeden gelmeyeceği belirtildi.